Gemeente

Naast ons samenwerkingsverband onder de vlag van Gezinshuis.com met Jeugdformaat, hebben wij sinds ruim begin 2016 ook een rechtstreeks contract met RDS Gouda/het NSDMH. Daarnaast hebben we met verschillende gemeenten maatwerkcontracten. We zijn dus ook hoofdaannemer. Dit is mogelijk door alles wat we hebben opgebouwd, zoals registraties maar ook het Keurmerk Professioneel Opvoeden in Gezinshuizen.

De contracten met de gemeenten hebben het mogelijk gemaakt dat we ook kinderen uit eigen regio kunnen helpen. Voordelen daarvan zijn dat kinderen in de buurt van eigen familie kunnen wonen en (meestal) de school kunnen blijven bezoeken waar ze al op zaten.

Met betrekking tot contracten met de gemeenten hebben wij een zelfstandig werkende gedragswetenschapper, die de processen van de kinderen volgt volgens de regels van de Jeugdwet. 

Wij wonen met plezier in ons mooie dorp in 'het Groene Hart', de Krimpenerwaard. De kinderen leven hier in verhouding beschermd, onthaast, dichtbij de natuur en vaak zien we dat dit alleen al rust brengt. Ons dorp heeft een prachtig winkelcentrum wat een regionale functie heeft. Op het gebied van vrijetijdsbesteding, sport of muziekles heeft onze gemeente veel mogelijkheden. Alleen voor speciaal- en voortgezet onderwijs moeten we helaas het dorp uit, maar gelukkig zijn er op goede reisafstand fijne scholen voor de kinderen beschikbaar.

Ons dorp is vanaf Gouda en Rotterdam prima met het openbaar vervoer bereikbaar. Per auto is het dorp tevens goed bereikbaar, rijdend (vanaf snelwegen op verdere afstand) door het polderlandschap.